srssersssdgimvssmicdsd

Vabilo na spletno delavnico Soft Skills

Zaposlene ŠC Velenje in ostale, ki jih tematika t.i. ‘mehkih veščin’ zanima in jih bodo potrebovali, vabimo na drugo izvedbo spletnega seminarja Developing soft skills through design process. Seminar zelo primeren za učiteljem, predavatelje, svetovalne delavce in strokovne sodelavce ki organizirajo, vodijo ali sodelujejo pri vodenju različnih delavnic in spletnih delavnic ter hackatonov, kjer je pomembno kreativno razmišljanje, saj bodo na delavnici spoznali različne metode, sredstva in pristope, ki jim bodo pri temu pomagali. S praktičnim pristopom in skupinskim sodelovanjem bodo udeleženci razvijali sposobnosti osredotočanja in določanja prednostnih nalog, soustvarjanja, upravljanja s časom, reševanja problemov in lateralnega razmišljanja.

Seminar bo potekal v angleškem jeziku; podrobnejše informacije o seminarju in povezavo za prijavo lahko najdete na naslednji povezavi: https://talentjourney.si/soft-skills-event/

Seminar bo potekal 3. 2. 2020 in 4. 2. 2020 od 13.00 do 15.30 (dvodnevna delavnica).

Seminar poteka v okviru projekta TalentJourney, katerega del je tudi Šolski center Velenje in je za udeležence brezplačen!

Predavatelj: Santeri Koivisto, Soft Skills specialist, Satakunta University of Applied Sciences

Vljudno vabljeni!

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Medpodjetniški izobraževalni center
Koroška cesta 62a,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660