srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Novice
  • Vabilo na spletno delavnico Advanced Robotics in Smart Manufacturing

Vabilo na spletno delavnico Advanced Robotics in Smart Manufacturing

Vabimo vas, da se udeležite spletne delavnice Advanced Robotics in Smart Manufacturing (Napredna robotika v pametni proizvodnji), ki bo potekala v okviru projekta Talentjourney od 25. 1. 2021 do 29. 1. 2021, med 14.00 in 16.00 uro.

Delavnica je primarno namenjena učiteljem poklicnega izobraževanja, ki bi se radi seznanili s širšimi nalogami naprednih robotov in njihovimi ključnimi tehnologijami, ki omogočajo pametno proizvodnjo, seveda pa se je lahko udeležijo vsi, ki jih ta tematika zanima.

Na tej delavnici se boste spoznali z najsodobnejšo robotiko v pametni proizvodnji, se seznanili s sodelovalnimi roboti in razpravljali o prihodnosti pametne proizvodnje z vidika naprednih robotov. Glavni cilj te delavnice je odpreti svoj um in ga usmeriti v razmišljanje o prihodnosti. Ali lahko vse izdelke izdelamo z roboti? Kateri so glavni izzivi pri iskanju ravnovesja med človekom in avtomatizacijo?

Ta delavnica bo predstavila celostni pogled na pametno industrijsko robotiko in na varnost, vlogo sodelovalnih robotov in na QA usmerjene robote v pametni proizvodnji ter na primere robotov, ki spodbujajo rast proizvodnje.

Delavnico bo vodila dr. Mirka Leino, Vodja raziskovalnega odelaka za avtomatizacijo in  predavateljica na Satakunta University of Applied Sciences (Finska), ki koordinira različne projekte tehnologije avtomatizacije; njeno trenutno osebno raziskovalno delo vključuje inteligenten strojni vid in napredno robotiko pri razvoju pametne proizvodnje ter mednarodni prenos tehnologije. Je avtorica mnogih publikacij s področij strojnega vida, inteligentne robotike, prenosa tehnologije in industrijskega sodelovanja.

Spletna delavnica je za udeležence brezplačna. Potekala bo v angleškem jeziku; podrobnejše informacije in povezavo za prijavo lahko najdete na naslednji povezavi: https://talentjourney.si/advanced-robotics-in-smart-manufacturing/

Vljudno vabljeni!

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Medpodjetniški izobraževalni center
Koroška cesta 62a,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660