srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Novice
  • Projekt CIRCLE – 7. mednarodno srečanje na Hrvaškem

Projekt CIRCLE – 7. mednarodno srečanje na Hrvaškem

Sedmo transnacionalno srečanje projekta CIRCLE je potekalo 2. junija v Osijeku na Hrvaškem, z namenom pregleda projekta v luči njegovega podaljšanja do decembra 2022 in načrtovanja dela v zaključnem obdobju. Srečanje je potekalo v kombinaciji z izvedbo CIRClaba v vrtcu PINOKIJO v Dolnjem Miholovcu (Hrvaška). Predstavljene so bile Pilotna akcija Industrijska simbioza, Pilotni ukrep WEEE in pilotne akcije na področju organskih odpadkov, ki so potekale po celotni regiji ADRION (v državah partnerjev projekta).

Vodilni partner Občina Forli je predstavil stanje projekta in nadaljnje zahteve projekta, od Priročnika za izvajanje, za tri vrste rezultatov, ki jih predvideva project CIRCLE (akcijski načrt, strategija in mreža). Na projektnem srečanju je bila seja posvečena vodenju kakovosti. Vodja kakovosti projekta Enrico Anghileri je podal pregled dosedanjih aktivnosti kakovosti, Igor Doler iz Šolskega centra Velenje pa je predstavil opravljeno in potrebno delo na delovnem paketu Komunikacija.

Predstavnika Šolskega centra Velenje, Igor Doler in Slavko Kugler, sta se udeležila tudi CIRClab tabora, ki je potekal 3. junija v vrtcu.

Projekt CIRCLE delno financira Evropska Komisija preko programa ADRION – sustainable region.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Medpodjetniški izobraževalni center
Koroška cesta 62a,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660