srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Novice
  • Interna izobraževanja učiteljev Izvajanje izobraževanja na daljavo

Interna izobraževanja učiteljev Izvajanje izobraževanja na daljavo

Skozi ves november se v popoldanskih urah odvija izobraževanje učiteljev vseh šol šolskega centra z naslovom Izvajanje izobraževanja na daljavo. Vseh udeležencev izobraževanj v petih skupinah je kar 92. Izobraževanja so na začetku še potekala v živo, nato pa so se v celoti prestavila v navidezno okolje spletnih videokonferenc. V novembru so udeleženci spoznavali oblike dela in medsebojnega sodelovanja v spletnem okolju Microsoft Teams, uporabo aplikacije Forms pri ocenjevanju znanja ter sodelovanje z dijaki z uporabo aplikacije One Note.

V nadaljevanju oz. v naslednjem obdobju bodo udeleženci izobraževanj spoznali še delo v spletni učilnici Moodle, se seznanili z IKT spretnostmi pri izvajanju poučevanja na daljavo in izmenjali medsebojne izkušnje v obliki predstavitve primerov dobre rabe.

Izvedbo izobraževanj omogoča projekt Znanje za odličnost v neformalnem izobraževanju odraslih, ki smo ga pripravili v partnerstvu z UPI Žalec v okviru javnega razpisa MIZŠ za izpopolnjevanje strokovnih delavcev v višjem strokovnem izobraževanju in izobraževalcev v neformalnih program za odrasle 2018 – 2022.

Zapisal:
Miran Papež

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Medpodjetniški izobraževalni center
Koroška cesta 62a,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660